Zwem mee door de Amsterdamse grachten en steun Stichting ALS

Op zondag 9 september 2012 organiseert de stichting Amsterdam City Swim voor het eerst de Amsterdam City Swim. Een unieke zwemtocht door de Amsterdamse Grachten met als doelstelling aandacht voor de stichting ALS creeren en opbrengsten binnenhalen voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Individuele deelnemers en bedrijfsteams kunnen zich op de website van de organisatie (www.amsterdamcityswim.nl/) inschrijven voor de 2028 meter lange tocht van het Marine Etablissement naar de Keizersgracht. Onder andere hebben Pieter van den Hoogenband, langeafstandszwemster Edith van Dijk, sportpresentator Tom Egbers en vele andere bekende topsporters en Nederlanders aangegeven mee te zwemmen door het Amsterdamse grachtenwater.

De inschrijvingen zijn inmiddels gestart, er is plaats voor ongeveer 1.000 zwemmers, dus schrijf je snel in via www.amsterdamcityswim.nl/. Vind je 2028 meter wat veel? Daarom is het ook mogelijk om als business-estafette team (4 personen) mee te doen en zwem je per persoon een afstand van 507 meter. Alle deelnemers uit het Businessteam krijgen een officiele Amsterdam City Swim badmuts. Daarnaast worden de tussen- en eindtijd gemeten middels chiptiming en getoond op amsterdamcityswim.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen