Extra politiebericht Vermist Sheryll Ketting

Dit is een origineel bericht van Korps landelijke politiediensten
De politie in Nijkerk vraagt uw aandacht voor het volgende:
Zondag 12 augustus is Sheryll KETTING, oud 14 jaar niet teruggekeerd naar de instelling in Nijkerk waar zij verblijft. Sheryll is 1.75 m lang, heeft zwart krullend haar, een getinte huidskleur en een moedervlek boven haar lip en op haar linker enkel. Op het moment van verdwijning droeg Sheryll een zwarte jurk, een grijze legging en zwarte ballerinaschoenen. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Heeft u Sheryll gezien of mocht u weten waar zij is bel dan met de opsporingstiplijn 0800 – 6070
herhaal 0800 – 6070 of bel met de politie in uw woonplaats!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen