GGZ-Verkiezingsdebat

Array

Op donderdag 30 augustus 2012 vindt van 13.00 tot 16.00 uur het ggz-Verkiezingsdebat plaats in Ottone te Utrecht. Woordvoerders en kamerleden van de landelijke politieke partijen debatteren met elkaar en het publiek over vier verschillende thema’s.
Het publiek bestaat uit clienten en familie, bestuurders van ggz-instellingen, psychiaters, psychologen en directies of bestuursleden van het Landelijk Platform GGz, GGZ Nederland, NVvP, NIP, PVP en LSFVP.

Speciale kieswijzer ggz
Raadpleeg Kiesvoorggz.nl voor een goed overzicht van alle partijstandpunten ten aanzien van de ggz. Wat wil de VVD met de eigen bijdrage? Hoe ziet het CDA de toekomst van de zorg? Wat gaat de SP doen aan preventie? Deze en andere vragen worden per partij helder en overzichtelijk gepresenteerd op deze speciale website.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen