Oproep: Spreker eHealth apneuvereniging 29-09 a.s.

Het zou fijn zijn als tijdens de bijeenkomst van de ApneuVereniging één van de zes inleidingen van ca 20 minuten door eHealth verzorgd zou kunnen worden. In de zaal zijn circa 75 mensen aanwezig. Er is een geluidsinstallatie, maar geen laptop/beamer. In beginsel worden voor de inleiders geen vergoedingen verstrekt door de ApneuVereniging, maar kunnen er reiskosten vergoed worden. De doelgroep betreft patienten met osas (slaapapneu), die behandeld worden met voornamelijk een cpap (continue positive air pressure). Deze cpap’s zijn uit te lezen d.m.v. software, zodat de patient kan monitoren hoe het met hem/haar gaat.  Doorgaans is de leeftijd van apneupatienten 50+. Er zijn geen prominente cognitieve, visuele of auditieve beperkingen t.a.v. de doelgroep.De bijeenkomst van de ApneuVereniging is gepland op zaterdag 29 september 2012 in de middag in Regardz Eenhoorn, recht tegenover het NS-station in Amersfoort.

Het betreft een bijeenkomst met een gedeelte met stands van leveranciers en fabrikanten van cpap’s (osas-apparatuur ter bestrijding van slaapapneu) en een aantal stands van Gebruikersclubs van de ApneuVereniging. Deze Gebruikersclubs ondersteunen mede-patienten bij het uitlezen van die cpap’s.

 

 

 

Interesse? Neem contact op via [email protected]

Recente artikelen