Veel portfolio’s up-to-date in het Kwaliteitsregister

Array

Vanaf juli roept het Kwaliteitsregister V&V verpleegkundigen en verzorgenden op om hun portfolio bij te werken en akkoord te gaan met de overgangsregeling. Elke week geven duizenden mensen hieraan gehoor. Iedereen die dit voor 15 september doet, kan zijn portfolio vanaf 1 oktober in een nieuwe opmaak en met aangepaste puntenverdeling zien.

[IMG]Iedereen die voor 15 september akkoord gaat, zal voortaan automatisch geaccrediteerde punten in zijn portfolio bijgeschreven krijgen. Dit gebeurt zodra de aanbieder van de scholing presentie opvoert aan de hand van een BIG- of relatienummer.
Het Kwaliteitsregister V&V kent straks naast geaccrediteerde punten alleen nog overige deskundigheidsbevorderende activiteiten. Hieronder vallen onder meer zelfstudie, deelname aan een werkgroep en intervisie.

Inloggen tijdelijk niet mogelijk
Tussen 15 september en 1 oktober kan je niet inloggen op www.kwaliteitsregistervenv.nl. Verpleegkundigen en verzorgenden die niet voor zaterdag 15 september klaar staan om mee te gaan met de veranderingen, moeten dus wachten tot na 1 oktober om de stappen te doorlopen. De komende maanden worden eens per maand portfolio’s overgezet.

Doordat zoveel mensen tegelijkertijd hun portfolio bijwerken en contact opnemen met V&VN, kan de telefonische wachttijd wat langer zijn dan gebruikelijk.
Kijk voor meer informatie op www.kwaliteitsregistervenv.nl

bron: V&VN

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen