BRAIN FORCE is door Microsoft opnieuw verkozen tot System Integrator van het jaar

Array

BRAIN FORCE is door Microsoft opnieuw verkozen tot System Integrator van het jaar. Tijdens het jaarlijkse evenement zijn gisteravond de Microsoft Local & Regional Government (LRG) awards uitgereikt.in Restaurant de Bosbaan in Amsterdam. Met deze awards worden partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen binnen de overheid hebben geïmplementeerd op basis van Microsoft-technologie.

Keuze voor BRAIN FORCE
BRAIN FORCE werkt binnen de overheidssector samen met Gemeenten, Provincies, Ministeries en overheidsdiensten en ontvangt de award voor de inzet en betrokkenheid die de organisatie het afgelopen jaar heeft getoond op het gebied van Infrastructuur Optimalisatie van ICT-voorzieningen bij overheidsinstellingen. Belangrijke overheidsdoelstellingen zijn behaald met behulp van Microsoft-technologie. BRAIN FORCE heeft organisaties binnen de overheid geholpen bij het maken van keuzen en het realiseren van een moderne ICT-infrastructuur waarmee de dienstverlening aan de burger verder wordt verbeterd. Het succes van BRAIN FORCE stoelt op een relatief eenvoudig inzicht: maak van tevoren een doortimmerd plan van ICT vernieuwingen, een zgn ‘Infrastructuur Optimalisatie Roadmap’. Deze aanpak heeft haar succes bewezen ook weer dit jaar, met vele mooie nieuwe projecten.

Peter de Haas, Partner Sales Lead Small & Midmarket Solutions & Partners van Microsoft Nederland zegt: “Er komt veel op overheden af: nieuwe regels en ICT-projecten. Met de LRG award erkent Microsoft dat overheden bij BRAIN FORCE in goede handen zijn en dat zij kunnen rekenen op adequate kennis en expertise. BRAIN FORCE is ook op dit gebied een voorbeeld partner voor Microsoft; ze zijn bedreven met het Microsoft platform en hebben een bewezen staat van dienst bij de lokale overheid. Onze samenwerking verloopt daardoor ook heel natuurlijk.”

Marius Spijkerboer, Partner Sales Manager bij Microsoft Nederland en verantwoordelijk voor het partnership met BRAIN FORCE, ziet de erkenning als een mooie beloning voor alle inspanningen en focus van BRAIN FORCE op de Overheidsmarkt. “De nog intensievere samenwerking, de openheid en het proactieve salespartnership vormde de basis voor deze award. Deze award is nu voor het derde achtereenvolgende jaar gewonnen door BRAIN FORCE, een unieke prestatie!”

De reactie van Sander Cornelissens, Algemeen Directeur van BRAIN FORCE:
“Als innovatieve en ambitieuze partner van Microsoft zijn wij zeer verheugd dat de LRG award opnieuw aan BRAIN FORCE is toegekend. We investeren veel om het reilen en zeilen van overheden goed te begrijpen. Wij zien deze erkenning en onderscheiding als een aanmoediging om het pad dat we zijn ingeslagen met de Roadmap aanpak voor de overheden verder te ontwikkelen.”

Microsoft Citizen Service Platform: http://www.microsoft.com/netherlands/groteorganisaties/
Roadmap aanpak van BRAIN FORCE: http://www.brainforce.nl/oplossingen/infrastructuur-optimalisatie-roadmapping.aspx
BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener, die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ICT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. BRAIN FORCE stelt samen met u een ICT-roadmap op. Deze roadmap biedt een duidelijk groeipad in relatie tot uw bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast is het een geschikt middel om de juiste mix aan investeringen in hardware, software en diensten te bepalen.

Uniek aan de aanpak van BRAIN FORCE is dat onze kennis, kunde en ervaring is gebundeld in best practices: het BRAIN FORCE Infrastructure Framework. Dit bevat alle documenten en scripts voor het design, de normering en de implementatie van technologieen van Microsoft, Citrix en VMware.

BRAIN FORCE ontwikkelt eigen software in aanvulling op bestaande technologie van marktpartijen. BRAIN FORCE levert klanten, via haar detacheringtak BRAIN FORCE Staffing, extra ICT-capaciteit om piekvragen op te vangen.

BRAIN FORCE Holding heeft negen vestigingen in zeven Europese landen en telt momenteel 750 medewerkers. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 70 miljoen euro en BRAIN FORCE is genoteerd aan de beurs van Wenen. Meer details kunt u vinden op www.brainforce.com.

Recente artikelen