Deelnemers gezocht voor onderzoek naar geluk en kwaliteit van leven

Array

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zoekt patienten met een lichamelijke of geestelijke aandoening die willen deelnemen aan een onderzoek over geluk en kwaliteit van leven.

We willen onder andere graag weten hoe gelukkig je bent, hoe tevreden je bent met je leven. En in welke mate je last hebt van lichamelijke ongemakken.

Deelnemers
We zijn op zoek naar patienten van 18 jaar of ouder met een lichamelijke of geestelijke aandoening. Dit kunnen aandoeningen zijn die te genezen zijn of die van chronische aard zijn. Ook terminaal zieke patienten en bijvoorbeeld mensen die een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan, kunnen deelnemen.

Invullen vragenlijst
Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 40 minuten en je kunt het vanuit huis doen. Je krijgt dan een link naar een vragenlijst op internet. We verloten onder de deelnemers tien VVV-bonnen van 20 euro.

Aanmelden
Wil je deelnemen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Carla Kooy-Verhoef, telefoon 071 – 526 20 67 (maandag en dinsdag), e-mail [email protected]. Geef daarbij in je e-mail aan tot welke groep patienten je behoort.

Bron: Nederlandse Federatie van Kankerpatientenorganisaties

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen