Deelnemers gezocht voor onderzoek naar geluk en kwaliteit van leven

0
443

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zoekt patienten met een lichamelijke of geestelijke aandoening die willen deelnemen aan een onderzoek over geluk en kwaliteit van leven.

We willen onder andere graag weten hoe gelukkig je bent, hoe tevreden je bent met je leven. En in welke mate je last hebt van lichamelijke ongemakken.

Deelnemers
We zijn op zoek naar patienten van 18 jaar of ouder met een lichamelijke of geestelijke aandoening. Dit kunnen aandoeningen zijn die te genezen zijn of die van chronische aard zijn. Ook terminaal zieke patienten en bijvoorbeeld mensen die een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan, kunnen deelnemen.

Invullen vragenlijst
Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 40 minuten en je kunt het vanuit huis doen. Je krijgt dan een link naar een vragenlijst op internet. We verloten onder de deelnemers tien VVV-bonnen van 20 euro.

Aanmelden
Wil je deelnemen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Carla Kooy-Verhoef, telefoon 071 – 526 20 67 (maandag en dinsdag), e-mail geluk@lumc.nl. Geef daarbij in je e-mail aan tot welke groep patienten je behoort.

Bron: Nederlandse Federatie van Kankerpatientenorganisaties