Wie is de grootste snurker van Nederland 2012?

Sinds 3 jaar gaat de Kliniek voor Snurken en Apneu opzoek naar de grootste snurker van Nederland. Met groot succes, want Nederland telt meer dan 4 miljoen chronische snurkers, die voor heel wat geluidsoverlast zorgen. Buiten de sociale klachten van partner en andere huisgenoten kan snurken ook gepaard gaan met medische problematieken zoals vermoeidheid, hoofdpijnklachten en zelfs hartklachten.
In de afgelopen 3 jaar zijn er 3 grootste snurkers van Nederland uit de bus gekomen met de ”winnaar” van 2011 als koploper met 85dB aan snurkgeluid, wat gelijk staat aan een straaljager, ver boven de 65dB Hinderwet burengerucht.Ook dit jaar gaat de Kliniek voor Snurken en Apneu opzoek naar de grootste snurker van Nederland om het taboe rondom snurken te doorbreken. De afgelopen 3 jaar is de Kliniek voor Snurken en Apneu alleen opzoek gegaan naar de grootste mannelijke snurker. Echter dit jaar gaat de Kliniek ook opzoek naar de grootste vrouwelijke snurker, want uit intern onderzoek blijkt dat 40% van alle snurkers van het vrouwelijk geslacht is .
Het taboe rondom snurken is bij het vrouwelijke geslacht vele malen groter dan bij mannen. Vrouwen vinden snurken niet charmant, niet sexy en vooral tijdens vriendinnen uitjes schamen zij zich hier duidelijk voor.

De grootste snurker/snurkster van Nederland 2012 krijgt een gratis op maat gemaakte snurkbeugel.

Oproep:
Om dit taboe te doorbreken gaat de snurkkliniek ook dit jaar opnieuw opzoek naar de grootste mannelijk en vrouwelijke snurker/snurkster van Nederland 2012.
Stuur de geluidsopname (Mp3) of filmpje van jezelf of je snurkende partner naar info@snurken.org en maak kans op een geheel gratis en speciaal op maat gemaakte snurkbeugel tegen snurken en apneu!

Check de voorwaarde op: www.snurken.org

bron: ANP Pers Support