CEO Bergman Clinics, Bart Malenstein uitgeroepen door Ernst & Young als Entrepreneur Of The Year 2012!

Array

v.l.n.r. Bart Malenstein en Maurits Hendriks

Tijdens een spetterende galafinale in Studio MediArena in Amsterdam namen Paul Nijhof van RFS Holland Holding B.V. (categorie Ernst & Young Master), Bart Malenstein van Bergman Clinics B.V. (categorie Accelerating) en Derek Roos van Mendix B.V.( categorie Emerging), de award van Entrepreneur Of The Year in ontvangst.

Heldere visie in de zorg
Maurits Hendriks, Chef de Mission Olympische Spelen 2012, reikte de award in de categorie Ernst & Young Accelerating Entrepreneur Of The Year uit aan Bart Malenstein van Bergman Clinics B.V. uit Naarden. Zijn business model en met name de visie op de zorg met daarbij de uitvoering in de dagelijkse praktijk was voor de jury het meest onderscheidend. Bart Malenstein is een doordachte, zeer gepassioneerde en gedreven ondernemer die zeer bepalend is voor de bedrijfsvoering, de toekomst en de transparantie van het bedrijf.

Succesvol ondernemerschap
De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 17e keer uitgereikt. De Ernst & Young Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen