CEO Bergman Clinics, Bart Malenstein uitgeroepen door Ernst & Young als Entrepreneur Of The Year 2012!

0
1588
v.l.n.r. Bart Malenstein en Maurits Hendriks

Tijdens een spetterende galafinale in Studio MediArena in Amsterdam namen Paul Nijhof van RFS Holland Holding B.V. (categorie Ernst & Young Master), Bart Malenstein van Bergman Clinics B.V. (categorie Accelerating) en Derek Roos van Mendix B.V.( categorie Emerging), de award van Entrepreneur Of The Year in ontvangst.

Heldere visie in de zorg
Maurits Hendriks, Chef de Mission Olympische Spelen 2012, reikte de award in de categorie Ernst & Young Accelerating Entrepreneur Of The Year uit aan Bart Malenstein van Bergman Clinics B.V. uit Naarden. Zijn business model en met name de visie op de zorg met daarbij de uitvoering in de dagelijkse praktijk was voor de jury het meest onderscheidend. Bart Malenstein is een doordachte, zeer gepassioneerde en gedreven ondernemer die zeer bepalend is voor de bedrijfsvoering, de toekomst en de transparantie van het bedrijf.

Succesvol ondernemerschap
De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 17e keer uitgereikt. De Ernst & Young Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.