Congres Online Hulp

0
272

Online hulp is binnen de zorg bijna niet meer weg te denken. Daarom organiseert stichting E-hulp.nl samen met uitgever Bohn Stafleu Van Loghum op donderdag 1 november voor de derde keer het Congres Online Hulp. lk ben zeer enthousiast over het gevarieerde en verdiepende programma en breng het daarom graag onder de aandacht van u en uw collega’s. Wij waarderen het zeer als u via uw website, nieuwsbrief, blad of netwerk aandacht wilt besteden aan het congres.

Keynotes en parallelsessies
We hebben een mooi ochtendprogramma over mobile health (de toekomst!), de kunst van het digitaal verleiden en het belang van begeleiding door hulpverleners bij online interventies. In de middag zijn er maar liefst 19 parallelsessies waaruit u kunt kiezen waardoor er zowel voor mensen die zich orienteren als mensen met (veel) ervaring met online hulp genoeg te halen is. De sessies richten zich veelal op online hulp binnen de jeugdzorg, welzijn en geestelijke gezondheidszorg maar ook zijn er vele sectoroverstijgende sessies (zie ook het bijgevoegde programmabeschrijving).

Onderwerpen die in de middag aan bod komen zijn o.a.: online empowerment, online jeugdzorg, blended therapie, ethiek, persuasive technology, interactieve video’s, online maatschappelijk werk, kostenbesparing, contentmarketing, financiering E-health, keurmerk, lastige chatters, implementatie-strategieen, procesmatige hulp, forumbeheer, LVG online, online preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag, mobile health en effectiviteit.

Inschrijven en exposeren
Schrijf u in via http://www.congresonlinehulp.nl en lees er uitgebreid over alle keynotes, parallelsessies, sprekers en expositiemogelijkheden. U ontvangt korting indien u lid bent van de LinkedIn groep Online hulpverlening of bij 3 of meer aanmeldingen. Hopelijk tot ziens op 1 november!

PS. De vorige jaren was het congres voortijdig uitverkocht. Als u wil gaan, dan raden wij u aan niet te lang te wachten met aanmelden.