Congres Online Hulp

Array

Online hulp is binnen de zorg bijna niet meer weg te denken. Daarom organiseert stichting E-hulp.nl samen met uitgever Bohn Stafleu Van Loghum op donderdag 1 november voor de derde keer het Congres Online Hulp. lk ben zeer enthousiast over het gevarieerde en verdiepende programma en breng het daarom graag onder de aandacht van u en uw collega’s. Wij waarderen het zeer als u via uw website, nieuwsbrief, blad of netwerk aandacht wilt besteden aan het congres.

Keynotes en parallelsessies
We hebben een mooi ochtendprogramma over mobile health (de toekomst!), de kunst van het digitaal verleiden en het belang van begeleiding door hulpverleners bij online interventies. In de middag zijn er maar liefst 19 parallelsessies waaruit u kunt kiezen waardoor er zowel voor mensen die zich orienteren als mensen met (veel) ervaring met online hulp genoeg te halen is. De sessies richten zich veelal op online hulp binnen de jeugdzorg, welzijn en geestelijke gezondheidszorg maar ook zijn er vele sectoroverstijgende sessies (zie ook het bijgevoegde programmabeschrijving).

Onderwerpen die in de middag aan bod komen zijn o.a.: online empowerment, online jeugdzorg, blended therapie, ethiek, persuasive technology, interactieve video’s, online maatschappelijk werk, kostenbesparing, contentmarketing, financiering E-health, keurmerk, lastige chatters, implementatie-strategieen, procesmatige hulp, forumbeheer, LVG online, online preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag, mobile health en effectiviteit.

Inschrijven en exposeren
Schrijf u in via http://www.congresonlinehulp.nl en lees er uitgebreid over alle keynotes, parallelsessies, sprekers en expositiemogelijkheden. U ontvangt korting indien u lid bent van de LinkedIn groep Online hulpverlening of bij 3 of meer aanmeldingen. Hopelijk tot ziens op 1 november!

PS. De vorige jaren was het congres voortijdig uitverkocht. Als u wil gaan, dan raden wij u aan niet te lang te wachten met aanmelden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen