De enkelspecialist van Nederland verbindt zich aan MC Amstelveen

Dit is een origineel bericht van Medisch Centrum Amstelveen
Vanaf heden is de welbekende orthopedisch chirurg dr. Kees Doets verbonden aan Medisch Centrum Amstelveen. Hij heeft zich het laatste decennium in toenemende mate gespecialiseerd in zowel de conservatieve als de operatieve behandeling van voet- en enkelafwijkingen. Dit resulteerde in 2009 in een promotie aan de Universiteit Leiden over de totale enkelprothese. Kees Doets volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, beide te Amsterdam en was daarna enige tijd werkzaam in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Vervolgens was hij vanaf 1981 verbonden aan het Slotervaartziekenhuis en het Jan van Breemen Instituut te Amsterdam.

Waarom Medisch Centrum Amstelveen
Op 30 juni jl. opende Medisch Centrum Amstelveen haar deuren. Dit ziekenhuis werkt vanuit een compleet nieuw concept waar kosten efficientie in de zorg en wachttijdvermindering voor zowel consult als behandeling centraal staan. De focus ligt op het brede aanbod aan laagcomplexe zorg met hoge kwaliteit in een voor de client zo prettig mogelijke omgeving. Het ziekenhuis is gespecialiseerd in laparoscopische chirurgie, flebologie (spataderen), orthopedie, pijnbestrijding en varices chirurgie en binnenkort wordt dit pakket uitgebreid met onder andere urologie en gynaecologie.

Dr. Kees Doets vind het belangrijk om te werken in een kleinschalig ziekenhuis waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en een vriendelijk ontvangst richting de clienten op een gedeelde eerste plaats staan. Vanwege het grote scala aan diagnostische middelen werkt Medisch Centrum Amstelveen volgens het one stop shop principe waarbij diagnose en behandelplan op één dag kunnen worden gedaan.

“Een belangrijk uitgangspunt voor de zorgverlening is het streven naar een optimaal op de individuele patient gericht zorgplan, rekening houdend met diens specifieke wensen, werkzaamheden en activiteiten”. Ofwel zorg van nu met aandacht voor u, aldus Dr. Kees Doets.

Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen