Huisartsenpost Zwolle verhuist in augustus 2013

0
749

Het is bijna zover. De Huisartsenpost Zwolle verhuist op dinsdag 6 en woensdag 7 augustus 2013 naar de nieuwbouw van Isala. Vanaf woensdag 7 augustus is de Huisartsenpost Zwolle ook operationeel vanaf de nieuwe locatie. Het telefoonnummer 0900-3336333 van de Huisartsenpost blijft na de verhuizing ongewijzigd.

Met de verhuizing naar de nieuwbouw van Isala wordt aangesloten bij de landelijke beweging om een huisartsenpost dichtbij de spoedeisende hulp van een ziekenhuis te vestigen. Daarmee wordt het advies van het ministerie van VWS gevolgd om acute zorg aan te bieden vanuit een centraal punt.

Spoedgevallen

Wie in de avond, de nacht of in het weekend spoedzorg nodig heeft, neemt eerst telefonisch contact op met de Huisartsenpost Zwolle. De patient krijgt na telefonisch overleg (triage) een zelfzorgadvies, een consultafspraak of een visite door de huisarts thuis. Blijkt er sprake te zijn van een ernstige of levensbedreigende situatie, dan wordt de patient meteen doorgestuurd naar de naastgelegen Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis. Zorg op de juiste plek en door de juiste persoon is bij spoedzorg van groot belang.

Vorig artikelSNS Bank neemt zorgverzekering op in haar assortiment
Volgend artikelMasterclass Geïntegreerde Zorg voor Chronisch Zieken
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.