Mediq Apotheken en Credit Yard sluiten overeenkomst

Array

Moedermaatschappij Inkasso Unie realiseert verdere groei
Mediq Apotheken en Credit Yard hebben een contract getekend voor het verzorgen van de facturatie aan de patienten van Mediq Apotheken. Credit Yard (moedermaatschappij van Inkasso Unie) is één van de grootste Credit Management partijen in Nederland en heeft een vooraanstaande positie in de zorg op het gebied van facturatie en incasso. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en omvat diensten inzake facturatie, debiteurenbeheer en incasso. Met deze overeenkomst neemt Credit Yard een deel van het debiteurenproces over van Mediq Apotheken.

Na een offertetraject, waaraan werd deelgenomen door diverse aanbieders in Nederland, viel de keuze op Credit Yard als partner. Credit Yard heeft Mediq Apotheken een oplossing geboden die de  facturatie- en incassotaken bij de individuele apotheken wegneemt, zodat zij zich kunnen richten op het bedienen van hun klanten.

Jacco van den Berg, commercieel directeur bij Credit Yard: “We zijn trots op deze opdracht van Mediq Apotheken. Credit Yard verstevigt hiermee haar positie als marktleider in de zorgbranche. Deze opdracht ondersteunt onze ambitie om verdere groei te realiseren als aanbieder op het gebied van facturatie en incasso. Wij zien de keuze van Mediq Apotheken als bevestiging van de koers die de afgelopen jaren is ingezet.”

Willem-Jan Dekkers, accountmanager bij Credit Yard: “Onze keuze om branchegericht te werken stelde ons bij Mediq Apotheken in staat om een op maat gesneden voorstel uit te brengen. Vanuit de vele contacten met apotheken kennen wij de specifieke problematiek. ”

Over Credit Yard en Inkasso Unie:
Credit Yard helpt als partner in Credit Management haar klanten met het verbeteren van hun cashflow. Daarbij zijn een optimaal incassorendement en klantbehoud fundamentele uitgangspunten. Dit doen wij door een gebalanceerd aanbod van diensten onder diverse merknamen (o.a. Credit Work en Inkasso Unie). Wij zijn hierdoor in staat de wensen van onze klanten op het terrein van Credit Management te realiseren.

Credit Yard ontwikkelt en biedt producten die in de gehele Credit Managementketen inzetbaar zijn. Deze producten en diensten zijn maatwerk, stellen de debiteur centraal en ondersteunen de doelstellingen van onze opdrachtgevers volledig. Door deze aanpak investeert Credit Yard in langdurige relaties. Klant- en imagobehoud zijn belangrijke aspecten voor onze klanten en daarom geborgd in onze producten en dienstverlening. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering en zorgen voor duidelijk en persoonlijk contact.

Credit Yard behoort tot de grootste Credit Management organisaties in Nederland, met Inkasso Unie als grootste dochteronderneming, en heeft ruim 300 medewerkers. Credit Yard is marktleider in de Zorg-, Nuts- en Openbaars Vervoerssector. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen