Bankje van 275-jarig Van Lanschot voor Havenziekenhuis Rotterdam

Array

Van Lanschot bestaat dit jaar 275 jaar. Om stil te staan bij deze bijzondere leeftijd, plaatst de oudste onafhankelijke bank van Nederland voor elk jaar dat ze bestaat een parkbank: 275 banken op bijzondere locaties waar mensen samenkomen.

Het Havenziekenhuis viert dit jaar eveneens een jubileum; haar 85-jarig bestaan. Voor deze gelegenheid heeft Van Lanschot een bankje aangeboden aan het Havenziekenhuis.

Het bankje is geplaatst op het terras van Brasserie Aan de Maas op de vijfde verdieping van het ziekenhuis. Hier biedt het de patienten en bezoekers van het Havenziekenhuis een rustpunt en een fraai uitzicht over de Maas.

De heren Claassen, Willemse en Keyser van de Clientenraad namen het bankje namens de patienten van het Havenziekenhuis in ontvangst.

Bron: Havenziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen