Samenwerking Reflectum en InfinitCare

Array

QuestManager en SAM op elkaar afgestemd
Reflectum en InfinitCare werken samen om de aanlevering aan Stichting Benchmark GGZ (SBG) soepel te laten verlopen voor GGZ instellingen. In samenwerking met Vital Health Software is de ROM-applicatie Questmanager zodanig afgestemd op SAM van InfinitCare, dat een aanlevering aan SBG snel en moeiteloos verloopt.

Arjan van der Weijde, directeur van Reflectum, geeft aan verheugd te zijn met de samenwerking, omdat veel instellingen worstelen met de aanlevering aan SBG: Door de samenwerking met InfinitCare kunnen Questmanager klanten snel en eenvoudig hun SBG aanlevering realiseren. Daarnaast constateren we in toenemende mate belangstelling bij instellingen om inzicht in ROM processen te verkrijgen. Een combinatie van ROM data uit Questmanager en externe data maakt zorgvuldige analyse en optimalisatie van interne processen mogelijk.

Ook Han Laarhuis, directeur van InfinitCare, is erg content met het samenwerkingsverband: De juiste set ROM-data is vaak een bottleneck bij de aanlevering aan SBG. Met deze koppeling is dat bij Questmanager klanten verleden tijd. In combinatie met de EPD data via onze DIS-importfunctie, kunnen we de aanlevering aan SBG dus snel en probleemloos voor onze klanten realiseren.

 

Recente artikelen