Indigo in Brabant kiest voor het MC EPD

. Met de totaaloplossing van Medicore beschikt Indigo in Brabant over een volledig en gebruiksvriendelijk EPD voor de basiszorg in de GGZ. Daarmee is Indigo in Brabant klaar voor de toekomst. Met de komst van Indigo in Brabant wordt de positie van Medicore als grootste softwareleverancier binnen de ambulante geestelijke gezondheidszorg extra versterkt.

Indigo in Brabant is een GGZ-instelling die mensen helpt om meer grip op hun leven te krijgen en biedt generalistische zorg bestaande uit een GGZ-spreekuur, preventie en kortdurende behandelingen.
Medicore biedt Indigo in Brabant een unieke, geïntegreerde webbased oplossing om in één elektronisch clientendossier financieringsstromen parallel te ondersteunen, te weten eerstelijns psychologie, tweedelijns GGZ (DBC), POH-GGZ, WMO en onvergoede zorg voor gemeentes en bedrijven. Een integratie met Routine Outcome Monitoring (ROM) en een elektronisch medicatie voorschrijfsysteem maken het Medicore EPD compleet.

Medicore is een snel groeiende onderneming die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van unieke webbased EPD’s voor de gezondheidszorg. Dankzij de jarenlange ervaring van Medicore in de gezondheidszorg en de gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT zijn de consultants van Medicore in staat MC EPD grondig en vlekkeloos te implementeren bij Indigo in Brabant. De softwareoplossingen van Medicore dragen gegarandeerd bij aan procesverbetering, zodat zorgverleners zich volledig kunnen richten op de zorg voor hun clienten en patienten.

bron: Medicore