Mediq rondt acquisitie A-Med in VS af

Array

De California Board of Pharmacy heeft de acquisitie van alle activa van A-Med Health Care goedgekeurd. Na Diabetes Specialty Centre (DSC), is dit de tweede acquisitie van Mediq in de Verenigde Staten in 2012. Mediq is sinds 2008 actief in de Verenigde Staten met Byram Healthcare.

De acquisities verstevigen de positie van Byram op de grote maar gefragmenteerde Amerikaanse markt. A-Med verschaft Byram een toonaangevende positie op de markt voor directe levering aan patienten in Californie. A-Med levert voornamelijk producten voor urologie, zoals katheters, aan patienten Californie. Mediq kondigde de acquisitie aan in een persbericht op 2 oktober 2012. De resultaten van A-Med worden per 1 december geconsolideerd.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen