Steunkousen gemakkelijk verkrijgbaar

Array

Steunkousen.nl maakt modieuze steunkousen makkelijk verkrijgbaar
Eindelijk! Steunkousen uitkiezen die er modieus uitzien en die je makkelijk bestelt. Dat kan vanaf nu bij Steunkousen.nl. Deze webshop introduceert een brede, modieuze collectie steunkousen, die makkelijk en snel via de webwinkel kunnen worden besteld. En dat komt goed uit in een tijd waarin steeds meer mensen een zittend beroep uitoefenen.

De meeste mensen weten het wel: lang stilzitten is niet goed voor je benen. Tijdens lange vliegreizen en autoritten, of gewoon achter je bureau, kan je al na een paar uur merken dat je voeten en enkels dik worden en pijnlijk aanvoelen. De oorzaak is dat je hart moeilijker bloed door je lichaam pompt als je zit. Daarnaast zijn de aderen in je knieholten door het zitten vaak vernauwd, wat je bloedsomloop verslechtert.

Maar naast het ongemak van pijnlijke benen kan ook je gezondheid gevaar lopen. Zo tonen diverse studies aan dat na vier uur stilzitten de kans op een bloedprop in een ader verdubbelt. Het minste risico loop je als je voldoende beweging combineert met het dragen van steunkousen.

De kousen van steunkousen.nl (klasse 1) helpen klachten als reizigerstrombose te voorkomen, te verminderen of zelf helemaal weg te nemen. De modieuze kousen in vele kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor het tegengaan van problemen met de bloedsomloop in de benen. De kousen, sokken en panty¹s zijn te gebruiken door mannen en vrouwen. Ze zien er uit als normale kousen en kunnen ook worden gebruikt tijdens sporten en wandelen. Ze zijn geschikt voor mensen met een staand of zittend beroep, bij pijnklachten, spataderen, oedeem of gewoon tegen vermoeide benen. Bestellen gaat gemakkelijk en snel online op www.steunkousen.nl.

Recente artikelen