Guus-Schrijversprijs voor beste zorgpad uitgereikt op 8 februari 2013 tijdens Congres Zorgpaden

Array

CZ zorgverzekeringen heeft, bij monde van haar medisch adviseur Nicolette Huiskes, bij het afscheid van Prof.dr. Guus Schrijvers, de Guus-Schrijversprijs ingesteld voor het beste zorgpad van het jaar. De eerste keer wordt de prijs uitgereikt op 8 februari 2013. In 2013 gaat de prijs naar het beste ziekenhuis-zorgpad, waaronder ook valt een transmurale zorgpad. In 2014 en 2015 komen andere zorgsectoren aan de beurt.

De Guus-Schrijversprijs bedraagt 2500 euro. Wij hopen dat het gehele, winnende zorgpadteam gezamenlijks iets leuks gaat doen van het geld ten behoeve van de teambuilding. Want dat is het geheim van het succes van een zorgpad: goede open relaties tussen alle professionals. De jury bestaat uit vier personen: Nicolette Huiskes, AMC hoogleraar Jan Swinkels, Julius onderzoeker Wynand Ros en Guus Schrijvers. Wilt u deze prijs met uw zorgpad winnen? Stuur de informatie dan in vóór 21 december 2012. Voor de richtlijnen van de inzending verwijzen wij u graag naar onze website. Lees meer.

Bron: UMC Utrecht Julius Academy

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen