ONVZ lanceert digitaal declareren via ONVZ App

Array

Alleen foto en BSN nummer nodig voor declaratie
ONVZ Zorgverzekeraar lanceert vandaag een uitbreiding op de ONVZ Zorgpas app, waarmee verzekerden hun declaraties eenvoudig kunnen indienen. Door via de ONVZ app een foto te maken is de declaratie binnen een tel ingediend en beschikt een verzekerde nog sneller over zijn geld.

ONVZ lanceert de mobiele applicatie als uitbreiding van de service en dienstverlening richting verzekerden. Erno Kleijnenberg, voorzitter van de Raad van Bestuur van ONVZ : “Wanneer verzekerden snel declaraties kunnen indienen, beschikken ze eerder over hun geld en weten we als verzekeraar sneller welke zorg is afgenomen. Voor beide partijen werkt het dus het best wanneer dat proces zo makkelijk mogelijk kan worden afgerond.”

De app is gratis verkrijgbaar via de Appstore en Android Market. Iedereen kan de app gebruiken om nota’s te declareren. Vorig jaar lanceerde ONVZ een Zorgpas app die verzekerden inzicht geeft in vergoedingen en zorgkosten. Kleijnenberg: ‘Waar je ook bent, heldere voorwaarden heb je altijd bij de hand. Dat kan tijdens vakanties of weekendjes weg heel gemakkelijk zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld meteen zien of bepaalde zorg gedekt is of niet. Meer informatie over de ONVZ Zorgpas, kijk op www.onvz.nl/app

Over ONVZ Zorgverzekeraar
ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar met 400.000 verzekerden. In 2013 viert het ONVZ haar 80-jarig bestaan. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. ONVZ wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, keuzevrijheid en service zijn belangrijke drijfveren. Meer informatie staat op www.onvz.nl.

Bron: ONVZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen