Succesvol winterevenement op de Zorgboulevard Rotterdam

Array

De Vereniging Zorgboulevard heeft de handen ineen geslagen met studenten van het Albedacollege: Op 18 en 19 december was de Zorgboulevard omgetoverd tot een waar winterfestijn voor Kerst. Er waren verschillende activiteiten voor jong en oud; kraampjes waar men oliebollen of chocomelk kon proeven, of een fittest kon doen tot en met kraampjes waar de bezoekers zelf iets konden doen zoals op de foto gaan met een kerstengel, kaarsjes branden en een gelukwens doen of een wenshart maken.

Speciaal voor kinderen waren er gratis workshops Kerstversiering maken. Zo hebben bijvoorbeeld 130 leerlingen van groep drie en vier van KBS Paus Joannes Kerstkleurplaten gemaakt en cake versierd.Er is aandacht besteed aan de mensen die het minder hebben en door kleding in te zamelen is een goed doel gesteund. Dit jaar is dat Stichting Kledingbank Rotterdam Zuid.

“Wij vinden het belangrijk dat we ook de bewoners die in de wijken om de Zorgboulevard wonen, betrekken bij onze activiteiten en we willen hen in deze donkere dagen een sfeervol gevoel meegeven en een hart onder de riem steken in deze donkere tijd. Wij vinden het leuk om dit dankzij de inzet van Albedastudenten vorm te geven.” aldus Elly van der Vliet, directeur van de Vereniging Zorgboulevard.

Op de Zorgboulevard vindt u veel verschillende zorginstellingen. Onder andere het Maasstad Ziekenhuis, Delta Psychiatrisch Centrum, het Aafje Zorghotel, het GeboorteHotel, Huisartsenpost Rotterdam Rijnmond, het Roparun Centrum en winkels zoals de Spar, Pearle, RELAXkappers en Bloemen & Meer. Daarmee vormt de Zorgboulevard  een uniek concept in Nederland zowel qua schaal als aanbod.

Alle activiteiten vonden plaats in een gezellige kerstambiance met een mooie kerstboom, kerstmuziek, muziekoptredens en de aanwezigheid van een oliebollenkraam.

 

Wilt u meer weten over de Zorgboulevard? Kijk dan op www.opdezorgboulevard.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen