Sneak preview Bernhoven Ziekenhuis

Array

bernhoven ziekenhuisDe pers mocht onlangs een kijkje nemen in het nieuwe Ziekenhuis Bernhoven, eind maart worden de eerste patienten ontvangen. De projectleider nieuwbouw Marion van Zoom leidde de media rond in in onder meer de poliklinieken en de kamers waar de bedden van de patienten komen te staan.


Bernhoven heeft afspraken met verzekeraars rond voor 2013
Zorgverzekeraars bieden deelnemers tot 1 januari de mogelijkheid te wisselen van zorgverzekering. Patienten die kiezen voor Bernhoven zijn dankzij de nieuwe afspraken niet beperkt in hun keuze voor een zorgverzekeraar. Zij zijn gegarandeerd van verzekerde zorg bij Bernhoven.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen