Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes kampt met Norovirus

Array

ADRZ_logo_kleinBij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes zijn dit weekend twaalf patienten geïsoleerd vanwege een uitbraak van het norovirus. Het zeer besmettelijke virus is bij twaalf patienten al geconstateerd. Uit voorzorg zijn alle patienten met diarree naar een aparte afdeling verhuisd. Het ziekenhuis heeft verschillende maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Naast het isoleren van de getroffen patienten worden de verpleegkundigden op de desbetreffende afdeling niet elders in het ziekenhuis ingezet. En worden er extra hygiene maatregelen genomen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen