Nieuw op Sense.info: Lovegames

lovegames_w300_h400De afgelopen jaren hebben Soa Aids Nederland en Rutgers WPF verschillende Serious Games en e-Learnings voor jongeren ontwikkeld. Jongeren leren op deze manier onder andere over hoe zij hun eigen wensen en grenzen aan kunnen geven (Can You Fix It) of oefenen met het onderhandelen over condoomgebruik (Play It Safe). Een selectie van de games staat op de speciale pagina ‘Lovegames’ op Sense.info.

Lovegames

Op de pagina Lovegames kan de bezoeker door de games bladeren om snel te zien welke game hij/zij wilt doen. De games kunnen eenvoudig worden gedeeld met vrienden via Twitter of Facebook.

Ervaringen
15 jonge bloggers en vloggers zijn gevraagd om hun ervaringen met games en seksuele gezondheid te delen met hun kijkers. Zij vragen vervolgens hun publiek om ook over hun ervaringen te vertellen. Dit is gefinancierd vanuit de Jeugdimpuls van het CGL (Centrum Gezond Leven). Naast dat de games zo meer bekendheid krijgen, wordt de beleving van jongeren als het gaat om gezondheid en gaming in beeld gebracht.

Bron: Rutgers WPF

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen