Weinig incidenten met hulpverleners in oudejaarsnacht

meldkamer_ambulanceEr zijn vannacht geen grote incidenten geweest met geweld tegen hulpverleners. Dat zegt Rick Franx van de Stichting Hulp voor Hulpverleners. De stichting had mensen opgeroepen beelden van geweld tegen hulpverleners op te sturen. Zo zou de pakkans worden vergroot. Maar de stichting heeft geen materiaal ontvangen. Mogelijk komen er later vandaag nog wel filmpjes. Mensen kunnen die tot zondag aan de stichting sturen. Verschillende politiekorpsen melden dat er door de regen weinig mensen op straat waren en dat het mede daardoor rustig bleef. Er waren vannacht wel wat kleinere incidenten. In Rotterdam werd daarbij de ME ingezet omdat de brandweer werd gehinderd bij het blussen van een kerstbomenbrand.

In Apeldoorn werd een brandweerman in zijn rug getrapt.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen