Catharina Ziekenhuis verruimt openingstijden polikliniek Bloedafname

bloedafname catharina ziekenhuisDe openingstijden van de polikliniek Bloedafname van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven zijn vanaf woensdag 2 januari verruimd. Patienten die bloed moeten laten prikken kunnen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur terecht in het ziekenhuis. Ook patienten uit andere ziekenhuizen en van huisartsen zijn welkom in het Catharina Ziekenhuis. Het ziekenhuislaboratorium zorgt ervoor dat de uitslag bij de eigen (huis)arts terecht komt.

De extra avondopenstelling biedt gemak voor de patient die overdag andere verplichtingen heeft. “Mensen die bijvoorbeeld overdag werken hebben nu de mogelijkheid om ’s avonds langs te komen. Voor hen is deze service een uitkomst,” aldus Oscar van Duinen manager van het Algemeen Klinisch Laboratorium. Bovendien wordt met het verruimen van de priktijden ook de specialismen binnen het ziekenhuis ondersteund, die avondpoli’s draaien.

De polikliniek Bloedafname is elke werkdag van 08.00 tot 20.00 uur open, uitgezonderd feestdagen. Patienten met een aanvraagformulier bloedprikken of urine inleveren van een huisarts of medisch specialist, kunnen zich zonder afspraak op de polikliniek Bloedafname melden. De polikliniek zit op de 2de etage van het Catharina Ziekenhuis, route 66. Patienten die voor een bloed- of urineonderzoek nuchter moeten zijn, wordt verzocht zich in de ochtend te melden.

Bron: Catharina Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen