Ziekenhuis Heilbonn wist sinds 2011 al van de strafzaak

Jansen SteurDe SLK-kliniek wist sinds 2011 al van de strafzaak van de inmiddels ontslagen Jansen Steur, zo melden journalisten Jürgen Kümmerle en Adrian Hoffmann van de Heilbronner Stimme. Sinds medio 2011 werd  bij de SLK Klinikum bekend dat er een juridische procedure tegen de Ernst Jansen liep. Dit is inmiddels bevestigd door de algemeen directeur Dr Thomas Jendges van de SLK Klinik aan Jobs Today.

Kort na aanvang van zijn werkzaamheden heeft Ernst Jansen een hint gegeven dat er een zaak tegen hem liep, zegt Jendges. Wat het precies was wist men in de Gesundbrunnen niet.  Jendges zei wel dat het hem persoonlijk niet bekend was.  Omdat Jansen niet schuldig bevonden was en er ook geen arrestatiebevel was, gaf de doorslag om geen bezwaar te hebben tegen zijn aanstelling.

Bron: Stimme.de
.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen