PAO-H Utrecht – Nascholing voor huisartsen

cursusJaarprogramma 2013
Het nieuwe jaarprogramma van het Post Academisch Onderwijs voor Huisartsen Utrecht biedt diverse nascholing waarvoor huisartsen zich in kunnen schrijven zoals Reizigersgeneeskunde gevorderden, Infectieziekten, Masterclass Huisartsgeneeskunde, Geriatrie, Kindergeneeskunde, Hart- en vaatziekten, Oncologie, Diabetes. De 1-daagse cursussen zijn voor 6 punten geaccrediteerd, de 2-daagse masterclass zelfs voor 12 punten.

De cursussen zijn praktijkgericht, actueel en evidence-based. De sprekers zijn zeer deskundig en er is altijd een huisarts als dagvoorzitter. Wilt u deelnemen, schrijf dan meteen in via onze website. Voor wie van plan is regelmatig aan een bijeenkomst deel te nemen is een PAO-H Jaarabonnement al snel voordeliger!

Geïnteresseerd? Bezoek de website voor meer informatie en de inschrijfmogelijkheden: www.paoh.nl

Bron: Julius Academy

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen