Bijscholing operatieassistentes voor deur van Kliniek Klein Rosendael

klein-rosendaelNa Kliniek Zestienhoven is ook Medinova Kliniek Klein Rosendael bezocht door het mobiele skills lab van Arthrex. In het mobiele skills lab is een scopische schoudertraining gegeven aan de operatieassistentes van Medinova Kliniek Klein Rosendael.

De scopische schoudertraining is gericht op het toepassen van de praktische vaardigheden. Door deze training leren de operatieassistentes van Medinova Kliniek Klein Rosendael nog beter te werken met de implantaten van Arthrex. Naast het trainen van praktische vaardigheden werd de training ook onderbouwd met theorie. Deze training heeft als doel er zorg voor te dragen dat zowel de orthopedisch specialisten als de operatieassistentes beschikken over dezelfde kennis. Door frequent trainingen te organiseren en door vaardigheden te toetsen onderstreept Medinova de kwaliteit van haar dienstverlening.

Mobiele sklills lab van Arthrex
Het mobiele skills lab is een initiatief van Arthrex en is voortgekomen uit het makkelijker, sneller en doelmatiger aan kunnen bieden van “” door Arthrex. In het mobiele lab worden vooral trainingen gegeven aan orthopedisch chirurgen en operatieassistenten. In het lab kunnen de operatieassistentes en specialisten de orthopedische ingrepen oefenen welke uitgevoerd kunnen worden met behulp van Arthrex instrumentarium en Arthrex implantaten.

Medinova Kliniek Klein Rosendael
Medinova Kliniek Klein Rosendael geniet al jaren bekendheid in Gelderland en biedt mensen met orthopedische klachten aan schouder, knie, rug en enkel de beste zorg. Dit zelfstandig behandelcentrum is onderdeel van Medinova – een netwerk van klinieken waar onderzoeken, behandelingen en operaties worden aangeboden op het gebied van orthopedie, plastische chirurgie, neurochirurgie, oogheelkunde en heelkunde. Bij Medinova is een snelle behandeling mogelijk vanwege korte wachttijden. Bovendien worden veel behandelingen volledig vergoed door de verzekering. Kijk voor meer informatie op www.medinova.com.

Recente artikelen