Zaterdag 23 maart a.s. open dag Maastricht UMC+!

open dagHet Maastricht UMC+ houdt zaterdag 23 maart a.s. een open dag. Iedereen kan dan kennismaken met de meest uiteenlopende aspecten van een universitair medisch centrum. Daarbij heb je het niet alleen over een academisch ziekenhuis, maar ook over de faculteit Health Medicine en Lifesciences, waar dokters worden opgeleid en fundamenteel onderzoek gebeurd.

Innovatie
Het thema waaronder we ons dit jaar presenteren is innovatie. Die kant van de patientenzorg, onderwijs en opleiding en onderzoek krijgt die dag speciale aandacht. Maar natuurlijk ontbreekt ook het kijkje achter de schermen van bijvoorbeeld de techniek, operatiekamers en oogziekenhuis niet.

Samenwerking
Meer nog dan andere jaren staat de open dag van het Maastricht UMC+ in het teken van samenwerking omdat de dag ook de Universiteit de jaarlijkse open dag houdt voor aankomende studenten. Ook in dat kader worden er tal van activiteiten georganiseerd op Randwijck.

bron:  AZM
Auteur: SdC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen