Intern onderzoek MST naar publicaties Jansen Steur

dreamstime_793430Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente heeft besloten om onderzoek te laten verrichten naar de publicaties waarin de voormalig neuroloog dr. E. Jansen betrokken is geweest. Dat onderzoek wordt opgedragen aan de aan MST gelieerde Medical School Twente. De onderzoeksopdracht zal binnenkort op de website van het ziekenhuis (www.mst.nl) worden geplaatst.

Mochten de uitkomsten van dit onderzoek daartoe aanleiding geven, dan zullen deze aan een externe instantie ter toetsing worden voorgelegd. Het ziekenhuis tekent hierbij aan dat het een ieder vrij staat om publicaties te onderzoeken, zij zijn immers alle vindbaar in het publieke domein. Het ziekenhuis hecht er tot slot aan opgemerkt te hebben dat hij geen eigenaar is van deze publicaties.

Bron: MST

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen