Meest invloedrijke persoon publieke gezondheid

Array

prijsOp dinsdag 15 januari a.s. wordt bekend wie de ‘Meest invloedrijke persoon publieke gezondheid 2012’ is. Deze verkiezing is voor de 3e keer door NPHF en GGD Nederland georganiseerd. De top 3 is inmiddels bekend en bestaat, in willekeurige volgorde, uit: Gerard Molleman, Frank Klaassen en Laurent de Vries.

Naast de top 3 kregen ook Alexandra van Huffelen (wethouder in Rotterdam), Edith Schippers (minister van VWS) en Inge Steinbuch (arts M&G, vice-voorzitter RvT ORO) veel stemmen.
De prijsuitreiking op 15 januari a.s.
Wie van de top 3 de prijs en de begeerde titel ‘Meest invloedrijke persoon publieke gezondheid 2012’ op zijn naam mag schrijven, wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van NPHF op dinsdag 15 januari a.s.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen