Wethouder gemeente werkt mee als Tzorg thuishulp

Array

thuiszorgUden, Vorige week werkten Wethouder Saris en mevrouw Rauwerdink van de gemeente Winterswijk samen met zorgcoördinator Anja Marseille van de thuiszorgorganisatie Tzorg mee bij client mevrouw Meerdink. Wethouder Saris en  mevrouw Rauwerdink werkten mee om aandacht te geven aan het sociale aspect binnen de thuiszorg.

Samen met de vaste hulpen van Tzorg werken management, stafmedewerkers, zorgcoördinatoren en planners eens per jaar een dagdeel bij clienten thuis. Tzorg geeft zo extra aandacht aan haar personeel en clienten, blijft betrokken bij de werkvloer en kan eventuele verbeteringen signaleren.


Ervaringen haaks op regeringsmaatregelen

‘Het extra contact met de clienten en hulpen is gezellig en heel leerzaam. We delen hun ervaringen en implementeren de goede punten binnen Tzorg. Hulp bij het huishouden is meer dan schoonmaken, de band tussen hulp en client betekent vaak veel voor beiden. Het persoonlijke contact en het sociale aspect zijn binnen deze dienstverlening van wezenlijk belang. Hierdoor kunnen de clienten langer zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het uitgangspunt voor de toekomst waarin de zorgvraag alleen maar zal toenemen door de stijgende vergrijzing. Het is daarom zeer teleurstellend dat de regering drastische veranderingen in de hulp bij het huishouden wil aanbrengen’, aldus Mark van den Berg, directeur Tzorg.
Fotobijschrift: Wethouder Saris en mevrouw Rauwerdink van de gemeente Winterswijk werken samen met Tzorg mee bij client mevrouw Meerdink.

Tzorg
Tzorg is een landelijke leverancier van hulp bij het huishouden. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor clienten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg en het ontbreken van wachtlijsten is voor clienten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg. Zorg en aandacht voor de client staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de client vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer 088-0025500 (lokaal tarief).

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen