Splitsing Abbott en AbbVie afgerond

Array

wegwijzerSinds de oprichting van het bedrijf in 1888 is Abbott uitgegroeid tot een van de grootste, gediversifieerde healthcare bedrijven, met een omzet van circa 22 miljard dollar, activiteiten in 150 landen en 70.000 medewerkers wereldwijd. Het bedrijf houdt zich bezig met het verbeteren van levens door het ontwikkelen van producten en technologieën die de breedte van de gezondheidszorg omspannen.

Abbott is actief in Nederland sinds 1952 en levert aan klanten een diverse reeks van diagnostische apparatuur, medische apparaten, voedingsproducten en ‘branded generics’ medicijnen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen