Alle leermiddelen voor de zorg onder een dak: Noordhoff Health

visieNoordhoff Uitgevers heeft al haar activiteiten voor het zorgonderwijs en de bij- en nascholing in de zorg gebundeld in de afdeling Noordhoff Health. Hiermee is Noordhoff Health in staat het succes van CampusMed, CampusCare en NU Zorg verder uit te bouwen en aan te vullen met nieuwe initiatieven die bijdragen aan de kennis- en competentieontwikkeling binnen de zorg. Als voorlopige bekroning van de nieuwe afdeling Noordhoff Health staat sinds vandaag de nieuwe website www.noordhoff-health.nl online.

De nieuwe afdeling Noordhoff Health stelt zich ten doel producten en diensten te leveren gericht op het voortdurend ontwikkelen en bijhouden van kennis en competenties, zodat studenten en medewerkers in de zorg aantoonbaar bekwaam worden en blijven.

Om aan deze missie te voldoen geeft Noordhoff Health niet enkel antwoord op de directe educatieve vraagstukken van vandaag, maar denkt Noordhoff Health actief en betrokken mee in de organisatie van leren en de ontwikkeling daarvan op de lange termijn.

Op basis van intensieve samenwerking met zorgorganisaties en andere spelers in de zorg enerzijds en meer dan 175 jaar ervaring als onderwijsuitgever anderzijds, brengt Noordhoff Health continuiteit in kennis- en competentieontwikkeling.

Daarmee stelt Noordhoff Health onderwijs- en zorginstellingen in staat om actuele en toekomstige uitdagingen aan te gaan en de kwaliteit van zorg te verhogen.

Voor een diepgaande kennismaking met Noordhoff Health is het visiedocument beschikbaar. Het document staat op de nieuwe website www.noordhoff-health.nl onder de link ‘Over Noordhoff Health’.
Persbericht van Noordhoff Uitgevers
Bron: Nieuwsbank.nl