Update werkzaamheden

website onderhoudInmiddels is de website Medicalfacts.nl sinds dinsdag weer online en wordt deze regelmatig voorzien van nieuwe berichten. De site draait nog op een afgeslankt thema om alle werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Maar deze lay-out is tijdelijk. We hebben een aantal technische verbeteringen doorgevoerd waardoor de site veel sneller zal zijn en waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken. De komende dagen zullen we verder gaan met werkzaamheden. Eind van de week zullen we de nieuwe lay-out eind lanceren.

Het inloggen om zelf berichten te posten en te reageren is aangepast. U kunt nu al inloggen met uw social media account. En we zullen een twee wekelijkse nieuwsbrief lanceren, naast de bestaande dagelijks nieuwsbrief.  Volgende week draai MedicalFacts weer als normaal maar met een hele nieuwe “look en feel” een veel nieuwe snufjes.

We bedanken u alvast voor uw begrip en flexibiliteit.

Janine Budding

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen