McKesson Nederland stelt Kianoush Rassels aan als Manager Development

Array

018_mckessonRassels treedt met zijn aanstelling toe tot management team McKesson Nederland
McKesson Nederland, specialist in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van EPD- en informatiesystemen voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen, heeft per 1 december 2012 Kianoush Rassels (44) officieel aangesteld als Manager Development. Naast zijn verantwoordelijkheid voor de afdeling development van McKesson Nederland, versterkt hij het management team.

Rassels heeft ruime ervaring in de hightech industrie. Hij werkte vijf jaar als Manager Development Process Architect bij iSOFT. Hier hield hij zich bezig met agile transition en de inzet van enterprise distributed softwareontwikkeling en projectmanagement. Daarvoor werkte hij onder andere meer dan 10 jaar als fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoeker voor TNO/ASML en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

“Mijn focus binnen development ligt op uitvoering en efficiëntie. Ik heb met verschillende landen met uiteenlopende culturen gewerkt. Door altijd open te staan en respect te hebben voor nieuwe onderwerpen en ideeën, ben ik op mijn beurt in staat om met mijn kennis en ervaring mijn omgeving te inspireren”, zegt Kianoush Rassels, Manager Development bij McKesson Nederland.

“Kianoush brengt niet alleen veel kennis van traditionele softwareontwikkeling met zich mee, ook op het gebied van agile software development lifecycles en procesverbetering heeft hij veel ervaring”, aldus Marc Sterenberg, Commercieel Directeur bij McKesson Nederland. “Bovendien heeft Kianoush sterke leiderschapskwaliteiten op internationaal niveau als het gaat om het managen en motiveren van mensen en interactie met zowel interne als externe partijen. Kianoush is een professional die McKesson veel toegevoegde waarde zal gaan bieden.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen