Advent verhoogt openbaar bod op aandelen

0
217

Mediq naar € 14,00 per aandeel
Onder verwijzing naar het persbericht van Advent International van vandaag, ingevolge artikel 15 lid 4 van het Besluit openbare biedingen Wft, bericht Mediq dat Advent het openbaar bod dat zij op 8 november 2012 uitbracht op alle uitstaande en geplaatste aandelen Mediq heeft verhoogd van € 13,25 per aandeel tot € 14,00 per aandeel.

De biedprijs van € 14,00 is definitief en kan dus niet meer verhoogd worden. De biedprijs is verhoogd met € 0,75 ten opzichte van het initiële bod. Deze vertegenwoordigt een biedpremie van 61,8% ten opzichte van de slotkoers van 21 september 2012, de dag voor de oorspronkelijke aankondiging.

Op 4 januari 2013 verlengde Advent de aanmeldingstermijn, die oorspronkelijk op diezelfde dag afliep, met twee weken tot 18 januari 17.40 uur. Op dat moment was in totaal circa 54 % van de aandelen aangemeld. Als gevolg van het Besluit openbare biedingen Wft zal de aanmeldingstermijn van het bod in verband met deze prijsverhoging verlengd worden met zeven werkdagen vanaf het moment van verhoging. De aanmeldingstermijn zal derhalve nu aflopen op 29 januari 2013 om 17.40 uur.

 

 

 

Vorig artikelSP: Oorsmeer
Volgend artikelVoormalig MSD Directeur Medicinal Chemistry Pedro Hermkens wordt VP Medicinal Chemistry bij Khondrion
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.