Fotowedstrijd Martini Ziekenhuis: Samen voor de beste zorg

samen sterkVijftien foto’s geëxposeerd op Open Dag, winnaar krijgt ballonvaart boven Groningen
Het Martini Ziekenhuis organiseert een fotowedstrijd met als thema ‘Samen voor de beste zorg.’ Vijftien inzendingen worden vanaf de Open Dag, zaterdag 16 maart, geëxposeerd in het Martini Ziekenhuis. Bezoekers van de Open Dag bepalen vervolgens wie de hoofdprijs wint: een ballonvaart boven Groningen. Inzenden kan tot 10 maart 2013 via [email protected]

Iedereen mag meedoen aan de wedstrijd. Amateur of beroeps, met een compactcamera of een spiegelreflex. Waar het op aan komt is de originaliteit en de kwaliteit van de beelden. Het thema ‘Samen voor de beste zorg’ leent zich bij uitstek voor deze fotowedstrijd, want het kan breed geïnterpreteerd worden. Ook een kopje koffie voor een zieke dierbare thuis, of iemand in een rolstoel een drempel over helpen is immers net zo ‘samen voor de beste zorg’ als ziekenhuis-, verpleeghuis- of huisartsenzorg.

De ingezonden foto’s moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag elke deelnemer maximaal drie foto’s insturen. Indien de deelnemer daarbij mensen op de foto zet, is de deelnemer verplicht vooraf toestemming aan hen te vragen, duidelijk te maken waarvoor de foto is en bij toestemming hen een toestemmingsformulier (te downloaden van www.martiniziekenhuis.nl) te laten ondertekenen. In het Martini Ziekenhuis mag alleen in de openbare ruimten gefotografeerd worden. Meer informatie over de wedstrijdvoorwaarden is te vinden op de site van het ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen