ONVZ ziet aantal verzekerden toenemen

Array

Zorgverzekeraar ONVZ kijkt tevreden terug op het overstapseizoen van de zorgverzekeringsmarkt. Het aantal verzekerden bij de zorgverzekeraar is met ruim 3 procent toegenomen tot 415.000. ONVZ profileert zich als kwaliteitsverzekeraar en werd in december gekozen tot beste zorgverzekeraar.

Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ: “De zorgverzekeringsmarkt werd in het najaar van 2012 overschreeuwd door prijsvechters. Wij zijn daarom bijzonder tevreden dat een deel van Nederland bewust voor kwaliteit heeft gekozen.”

onvz_logoONVZ positioneert zich nadrukkelijk als kwaliteitsverzekeraar die vrijheid biedt aan haar verzekerden om zelf artsen en ziekenhuizen te kiezen.

De groei vond voornamelijk plaats in collectieve contracten en het label PNOzorg. Ook in het label VvAA (ledenorganisatie voor medici en paramedici) nam het aantal verzekerden toe.

Over ONVZ Zorgverzekeraar
ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar uit Houten met 415.000 verzekerden. In 2013 viert ONVZ haar 80-jarig bestaan. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. ONVZ wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, keuzevrijheid en service zijn belangrijke drijfveren. Meer informatie staat op www.onvz.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen