Op Valentijnsdag introduceren wij met trots de nieuwe release van Fysicon EVOCS®

EvocsNa ruim 88 miljoen beelden te hebben verstuurd via EVOCS®, meer dan 2Tb aan data per maand te hebben verwerkt, honderden gebruikers in meer dan 100 ziekenhuizen in Nederland te hebben bediend en 7 jaar lang een uptime van 99,998% te hebben gerealiseerd, is het tijd om EVOCS® te vernieuwen

Op deze Valentijnsdag introduceren wij met trots de nieuwe release van Fysicon EVOCS®.  Alle wensen en verbeteringen zijn verpakt in een geheel nieuwe EVOCS® versie. Van vernieuwd ontwerp tot aan de toepassing van de nieuwste techniek. EVOCS® is met “hart en ziel” ontwikkeld én verbeterd door het vakkundige en creatieve Fysicon team.

Er is veel aandacht besteed aan efficiëntie, gebruikersvriendelijkheid, snelheid en techniek. Zo is het mogelijk om  in één oogopslag te zien of er nieuwe studies zijn en is de patiënt- en DICOM informatie in één klik zichtbaar. Middels gebruik van de nieuwste technologie kunnen updates automatisch plaatsvinden, kunnen meerdere studies tegelijk verzonden worden en is EVOCS® ook geschikt voor tablet en touchscreen. Fysicon EVOCS® is inzetbaar op verschillende afdelingen zoals Cardiologie , Oncologie, Radiotherapie, Neurologie en Radiologie.

Met de nieuwe release van EVOCS® zijn we klaar voor de toekomst.

bron: Fysicon EVOCS®