PAO-H Reizigersgeneeskunde gevorderden

Array

Een nieuw programma reizigersgeneeskunde om uw kennis up-to-date te houden. Deskundige sprekers brengen u op 8 maart op de hoogte van de allernieuwste inzichten en veel casuïstiek. Onderwerpen als TBC, meningitiden en encephalopatieën, malaria, Delhi belly, chronisch zieke reizigers en zwangere reizigers passeren de revue. De cursus wordt geaccrediteerd voor 6 punten door het ABC 1 van de KNMG. Daarnaast wordt deze dag ook door de LCR als bijscholing geaccrediteerd. Locatie: UMC Utrecht. U kunt online inschrijven via de website van PAO-H Nascholing voor huisartsen. Lees meerNieuwe inzichten en veel casuïstiek, aangeleverd door de deskundige sprekers, vormen de basis van deze dag. Deze dag is ook door de LCR als bijscholing geaccrediteerd.

De dagvoorzitter is dr. A.O. (Otto) Quartero, huisarts en de coördinatie van de dag is in handen van dr. M.E.L. (Marie-Louise) Bartelink, huisarts en epidemioloog bij het Julius Centrum, UMC Utrecht.

julius academyKijk in de brochure voor het complete programma inclusief de docenten.

Inschrijving voor de cursus is mogelijk via het online inschrijfformulier.

Lees meer over het aanbod en de mogelijkheid voor een jaarabonnement in het Jaarprogramma 2013 van de PAO-H Utrecht – Nascholing voor huisartsen.

Recente artikelen