Opening Brein week 2013 Selexys

Array

Maandag 11 maart opent in Maastricht de Brain Awareness week. Dat gebeurt om 20.00 uur vindt in boekhandel Selexyz Dominicanen door middel van een tafelgesprek tussen wetenschappers en publiek over het creatieve brein in wetenschap en gezondheidszorg.

Opening brain awareness week
Aan tafel zitten prof. dr. Caroline van Heugten, bijzonder hoogleraar Klinische Neuropsychologie; dr. Marjolein de Vugt, neuropsycholoog en cooerdinator Alzheimer Centrum Limburg; dr. Erik van Rossum, lector Hogeschool Zuyd en onderzoeker CAPHRI; prof. dr. Rudolf Ponds, hoogleraar medische psychologie Maastricht UMC+/Alzheimer Centrum Limburg en prof. dr. Frans Verhey, hoogleraar ouderenpsychiatrie en neuropsychiatrie en directeur Alzheimer Centrum Limburg

bron: AZM

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen