Ontdek het kloppend hart van de Zorgboulevard Rotterdam

Array

Kom naar de open dag op zaterdag 16 maart en maak kans op een iPad!
Op zaterdag 16 maart 2013 zetten alle zorgorganisaties op de Zorgboulevard, van 11.00 tot 16.00 uur, hun deuren wijd voor u open. Het Maasstad Ziekenhuis, Delta Zorgboulevard, Bouman GGZ, Youz, Sprink en het Roparun Centrum organiseren diverse activiteiten. Zo kunt u een mindfulnessworkshop volgen, speeddaten met een psycholoog, uw hersenactiviteit laten testen, een gehoortest doen en een lekkere voetmassage krijgen.

Altijd al eens binnen willen kijken bij het GeboorteHotel, het Aafje zorghotel of bij Sanquin Bloedvoorziening? Ook dat kan tijdens een rondleiding. Daarnaast is er voor kinderen genoeg te beleven op de Zorgboulevard. Zij kunnen onder andere gips laten zetten en door middel van trucagefotografie op de foto in een operatiekamer of in een ambulance.

iPad-200x200Maak kans op een iPad!
Speciaal op deze dag kunt u een iPad winnen! Diegene die de meeste opdrachten goed vervult en de vragen juist beantwoordt bij de verschillende organisaties, maakt kans op deze fantastische prijs. Om 15.00 uur reikt Sven de Langen, portefeuillehouder Welzijn, Werk, Jeugd, Ouderen & Onderwijs in IJsselmonde de prijs aan de winnaar uit.

Op de Zorgboulevard vindt u veel verschillende zorginstellingen. Onder andere het Maasstad Ziekenhuis, Delta Psychiatrisch Centrum, het Aafje Zorghotel, het GeboorteHotel, Huisartsenpost Rotterdam Rijnmond, het Roparun Centrum en winkels zoals de Spar, Pearle, Relax Kappers, La Place en Bloemen & Meer. Daarmee vormt de Zorgboulevard  een uniek concept in Nederland zowel qua schaal als aanbod.

De Zorgboulevard is toegankelijk voor iedereen. De Open dag vindt plaats op de Zorgboulevard aan de Maasstadweg in Rotterdam. Wilt u meer weten over de Zorgboulevard? Kijk dan op www.opdezorgboulevard.nl.

bron: opdezorgboulevard

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen