Erben Wennemars hapt modder

Array

spierziekte12 Kilometer door de modder, meer dan 20 obstakels; Erben Wennemars overwon ze binnen het uur, speciaal voor de 5-jarige Isa, ambassadrice van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Spierziekte SMA de wereld uit
*Sterke spieren hebben ervoor gezorgd dat ik meer bereikt heb dan ik ooit als klein kind van had kunnen dromen. Isa zal een zelfde kans nooit krijgen*, aldus Erben Wennemars. *Daarom is het zo belangrijk dat er aandacht is voor spierziekten, zodat kinderen als Isa wel een toekomst hebben.*

Erben Wennemars trotseerde samen met een team vol enthousiastelingen, de Mud Masters Obstacle Run, gehouden op 17 maart in Haarlemmermeer, een 12 kilometer lange stormbaan, ontworpen door mariniers. Ook Bas,modder de vader van Isa, enkele mensen van het bedrijf KLUSC en Kapsalon Dunkies maakten deel uit van het Prinses Beatrix Spierfonds team. Samen hebben zij meer dan EUR 3.000 opgehaald voor de campagne *SMA de wereld uit!*.

SMA de wereld uit!
Wilt u ook in actie komen voor meer onderzoek naar SMA? Organiseer dan bijvoorbeeld een benefietdiner thuis of loop mee in de Nijmeegse Vierdaagse en laat u sponsoren. Er kan van alles, kijk op www.smadewerelduit.nl voor alle informatie.
Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen