IrisZorg huurt pand Rijnstate in Zevenaar

Array

GGNet vindt nieuwe onderhuurder: IrisZorg
Rijnstate verhuurt het Regionaal Gezondheids Centrum (RGC) aan de Hunneveldweg 14 in Zevenaar aan GGNet. Sinds vorig jaar is de benedenverdieping van dit pand niet meer in gebruik als psychiatrische kliniek van GGNet. GGNet zoekt al enige tijd naar een geschikte onderhuurder. Deze is nu gevonden in IrisZorg.

Verhuizing Kliniek Verslavingsbehandeling van Arnhem naar Zevenaar
IrisZorg verhuist in mei 2013 haar regionale Kliniek Verslavingsbehandeling van Arnhem naar het RGC in Zevenaar. In de Kliniek Verslavingsbehandeling van IrisZorg worden 27 tot 30 patiënten opgenomen met verslavingsproblemen, vaak in combinatie met psychische problemen. RijnstateDeze patiënten zijn allemaal al in (poliklinische) behandeling bij IrisZorg of bij de GGZ. Zij worden vrijwillig opgenomen in Zevenaar als bijvoorbeeld de behandeling stagneert of de patiënt lichamelijk achteruit gaat. In de kliniek worden patiënten opgenomen voor een periode van twee weken tot maximaal drie maanden, waarin onder intensieve begeleiding van professionals van IrisZorg wordt gewerkt aan herstel. Regionaal Gezondheids Centrum aan de Hunneveldweg in Zevenaar

Vertrouwen in goede buur
Wij hebben er alle vertrouwen in dat IrisZorg een goede buur voor ons zal zijn. In de komende maand zal op initiatief van IrisZorg en de gemeente met omwonenden, GGNet, Rijnstate en de politie uit voorzorg een beheerplan opgesteld worden ter voorkoming van overlast of waar nodig het beheersen daarvan. Gezien de ervaringen van IrisZorg met de huidige kliniek in Arnhem, is echter geen overlast te verwachten.

Medische Heroïnepost verdwijnt bij Rijnstate Arnhem
De verschuiving van de zorg van IrisZorg behelst veel meer dan alleen de verhuizing van de kliniek naar Zevenaar. Zo zal dit jaar ook de medische heroïnepost van IrisZorg van het terrein van Rijnstate Arnhem vertrekken.

Meer informatie
Wij verwijzen u voor meer informatie naar de website van IrisZorg, over zowel de Kliniek Verslavingsbehandeling in Zevenaar (www.iriszorg.nl/zevenaar) als de verschuiving van zorg in Arnhem (www.iriszorg.nl/arnhem).
Wordt uw vraag hier niet beantwoord, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bron: Rijnstate

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen