Gjald IT met partnership ComPromise klaar voor de toekomst

Array

ICTGjald heeft deze week een overeenkomst getekend met een van de meest professionele en nuchtere IT organisaties die ons land rijk is. Het in Assen gevestigde ComPromise zal vanaf heden de nieuwe strategisch partner van Gjald zijn voor de invulling van alle technische installatiewerkzaamheden en outsourcing van o.a. AFAS Profit voor Gjald’s AFAS Software klanten. Door het bundelen van de krachten vormen Gjald en ComPromise samen een sterk team onder de naam Gjald IT.

Professionalisering
Met deze samenwerking is invulling gegeven aan een lang gekoesterde wens om de technische processen en de borging van de kwaliteit op het dit vlak te professionaliseren. De samenwerking geeft voor Gjald een extra toekomstdimensie in de sinds jaren succesvolle bedrijfsfilosofie “innovatie in bedrijfsvoering”. Gjald is in staat om de huidige en toekomstige klanten optimaal te bedienen, zonder dat zij zich tot meerdere loketten hoeven te wenden.

Feitelijk ontstaat in deze voor Gjald’s klanten “one-stop-shopping-gedachte” optimale synergie. De bedrijfsvoering kan niet alleen op het gebied van procesoptimalisatie en software optimalisatie verbeterd worden maar ook de ICT techniek kan meteen worden aangepakt. AFAS updates, onderhoud en service wordt snel en vakkundig uitgevoerd op het eigen platform van opdrachtgevers of op efficiënte en toegankelijke wijze in de cloud geplaatst. De unieke samenwerking tussen business consultancy en IT consultancy borgt een perfect en begrepen resultaat. Gjald’s klanten kunnen hierdoor vanuit een betrouwbare basis efficiënter met hun core business aan de slag.

Over Gjald
Gjald is een landelijk georiënteerde innovatieve dienstverlener die zich met Accountancy, Bedrijfsprocesoptimalisatie, inzet van slimme geïntegreerde software en IT dienstverlening richt op alle bedrijven die administratieve handelingen verrichten en de wens hebben deze sterk te vereenvoudigen. Lees meer over Gjald op www.gjald.nl.

Over ComPromise
ComPromise is een kennisorganisatie met een sterke focus op hoogwaardige ICT dienstverlening en (cloud) oplossingen. Ze ontwerpen voor iedere organisatie een schaalbare en voorspelbare ICT infrastructuur, die desgewenst buiten de deur geplaatst kan worden. Met hun aanpak maken zij ICT begrijpelijk, beheersbaar en transparant. Zonder poespas, met de juiste specialisten. Lees meer over ComPromise op www.compromise.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen