HAPIfork helpt om langzamer te eten en gewicht te verliezen

Array

Via de Doctors 2.0 & You gemeenschap weten dat Doctors 2.0 & You’s partner, CEO Fabrice Boutain van HAPILABS, net is gestart met een Kickstarter campagne, en het is een vliegende start. De HAPIfork is al voor 25% gefinancierd. Dit is een zeer snelle start voor een vork waarvan het doel is om te helpen langzamer te eten;-). Zowel Fabrice Boutain en Jacques Lepine, de uitvinders van de digitale vork, zijn bij ons Doctors 2.0 & You congres in Parijs. Jacques Lepine, CEO van Slow Control, zal spreken in de gekwantificeerde zelf sessie en Fabrice Boutain zal zijn serial entrepreneur deskundigheid ter tafel te brengen.

Veel wetenschappelijke publicaties tonen aan dat mensen die snel eten niet alleen in meer calorieën binnen krijgen, maar ook lijden aan diabetes, cardiovasculaire problemen, en anderen. Daarnaast zal de HAPIfork verzamelt objectieve gegevens: wanneer zijn mensen eten, hoe lang duurt een maaltijd laatste, hoeveel forkfuls per maaltijd? f56200c3fc9d13d0759b1232f4d271a3_large
Studies hebben aangetoond dat het probleem is niet alleen wat we eten, maar ook hoe snel we eten. HAPIfork is ’s werelds eerste slimme vork! De vork weet hoe snel je eet en kan helpen een gezonde (of slimme) eetgewoonten te ontwikkeln, het verbeteren van uw spijsvertering en ook je gewicht te verminderen.

De HAPIfork werd onthuld met groot succes op de Consumer Electronics Show (CES) in januari 2013 en is momenteel in de laatste pre-launch fase met de verkoop te beginnen in september. Op Kickstarter, de HAPIfork zal worden als een extraatje aangeboden op tot 2.500 mensen de financiering van $ 89, en bij de $ 99-niveau voor degenen die graag in de eerste commerciële partij. Daarnaast wordt de mogelijkheid om een ??deel van het beta-testen programma, ontvangen de HAPIfork op de vroegst mogelijke datum beschikbaarheid, aangeboden op de $ 300-niveau perk. De campagne zal zijn begonnen op 18 april en loopt tot 31 mei 2013. Als u wilt een van de eersten om een HAPIfork verwerven, kunt u zich aanmelden op Kickstarter.

Registreer vóór 30 april om te profiteren van Doctors 2.0 & You finale EarlyBird tarief.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen