Tot 1 mei met flink korting tickets Doctors 2.0 & You

0
141

Voor slechts €450 naar Doctors 2.0 & in Parijs op 6 en 7 juni 2013, aanbieding is geldig van 5 april t/m 1 mei 2013. De reguliere tarieven vindt u hier.

logoD20transp_BM_en1
Dit event is voor mij al een aantal jaar het meest interessante event over de zorg: Doctors 2.0 & You!!!! Doctor 2.0 & you is een succesvolle conferentie en de enige in zijn soort die onderzoekt hoe artsen gebruik maken van sociale media en Web 2.0-tools om contact te maken met patienten, collega’s, farmaceutische bedrijven, betalers en ziekenhuizen. De derde editie wordt gehouden op 6 en 7 juni 2013 op Cité Universitaire Internationale in Parijs, Frankrijk. Het tweedaagse Doctors 2.0 & You evenement wordt georganiseerd door e-Health specialist Basil Strategies, mede-organisator van de 2010 Health 2.0 Europe conferenties en vele andere succesvolle events. Dit jaar zal de conferentie zich richten op het gebruik maken van de nieuwe technologieën, web 2.0 tools en sociale media door artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, patiënten, verzekeraars, farmaceutische industrie en overheid. Innovators en beoefenaars uit alle lagen van de gezondheidszorg (patiënten, professionals, ziekenhuizen, industrie, overheid, betalers) zullen deelnemen. Aanmeldingen komen uit Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. “Best practices” in de gezondheidszorg met betrekking tot Social Media, online communities, eReputation, mHealth en Gamification passeren de revue. Het programma van Doctors 2.0& You biedt een zeer interessante verzameling van sprekers

Maak gebruik van de speciale MF korting voor Doctors 2.0 & You*

MFkorting, klik hier *

*DEZE KORTING IS GELDING VAN 5 APRIL T/M 18 APRIL 2013

doctors20Een van de unieke kenmerken van Doctors 2.0 & You is dat de 400 + deelnemers komen uit de vijf continenten en vertegenwoordigen alle lagen van de Gezondheid en Geneeskunde, publiek en privaat, overheid en farma.

Omdat het “Doctors 2.0 & you event wordt ondersteund door MedicalFacts hebben wij een speciale regeling getroffen zodat onze lezers het sterk gereduceerde tarieg van €450 kunnen aanmelding voor dit evenement. Hiervoor moet u zich aanmelden via MedicalFacts omdat deze korting is gesponsored via Medicalfacts.nl

Maak gebruik van de speciale MF korting voor Doctors 2.0 & You*

MFkorting, klik hier *

*DEZE KORTING IS GELDING VAN 5 APRIL T/M 18 APRIL 2013

Dr Berci Mesko, adviserend bestuurslid, keynotespeaker, en een van de meest invloedrijke Health Social Media beoefenaars in Europa, is het heeft weer een zeer interessante speech in petto.

Berci Mesko “Doctors 2.0 and You in Paris was THE Medical Social Media conference of the year.”

Angel Gonzalez ”…my sincere message of congratulations for all of your effort on bringing to life this special conference that, for me, has got the category of ‘Gold-Standard’ in Health 2.0!

Giovanna Marsico ”I recommend this rendez-vous in Paris as the major event in Europe for all people interested in Health and Medicine 2.0 and Social Media.

Doctors 2.0 & You is erkend door het Franse Ministerie van Gezondheid en is in samenwerking met de Stanford Medicine X-conferentie en Dr Larry Chu zal spreken, Doctors 2.0 & You is het evenement voor uw Health Care Social Media kalender in 2013.

Maak gebruik van de speciale MF korting voor Doctors 2.0 & You*

MFkorting, klik hier *

DEZE KORTING IS GELDING VAN 5 APRIL T/M 18 APRIL 2013 De reguliere tarieven vindt u hier.

Inbegrepen in de prijs:

  • volledige deelname van de twee dagen van de conferentie
  • een naam badge, op voorwaarde dat bij de ingang, op vertoon van een formele identificatie, voor deelname aan parallelle en plenaire zittingen van het congres
  • presentatie en de toegang tot de tentoongestelde posters
  • presentatie en toegang tot de commerciële tentoonstellingen
  • lunches en koffiepauzes voorzien
  • cocktail-event aan het einde van de eerste dag
Vorig artikelZware buikpijn blijkt baby te zijn
Volgend artikelMet bijna 60.000 handtekeningen naar Den Haag
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.