Algemene Ledenvergadering BVN 25 mei

Array

Minimaal één maal per jaar wordt een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. De ALV is het hoogste orgaan van de BVN. Kort gesteld betekent het dat de ALV bepaalt wat er in de vereniging gebeurt. De volgende ALV vindt plaats op 25 mei 2013. Een belangrijke taak van de ALV is het benoemen van een bestuur. Daarnaast controleert de ALV het bestuur op het uitvoeren van haar taken. Ook neemt de vergadering besluiten over zaken als het (meerjarig) beleid, de begroting, het jaarverslag, de jaarrekening, de statuten en de hoogte van de contributie.

BVNAlle leden ontvangen een uitnodiging voor de vergadering en hebben stemrecht. Op de ALV bepalen de leden dus de koers van de vereniging. De ALV is de plaats waar ieder lid zijn of haar stem kan laten horen én invloed kan uitoefenen. Zeven BVN-leden stellen zich beschikbaar als bestuurskandidaat…. http://fb.me/2v4iDW8Wv

De lunch en afsluitende borrel bieden tenslotte voldoende tijd en gelegenheid om andere leden te ontmoeten en bij te praten.

Naast het vergadergedeelte wordt normaliter een inhoudelijk programma georganiseerd. Soms is dit in de vorm van inleidingen over belangrijke ontwikkelingen in de borstkankerzorg, soms bestaat de keuze uit verschillende inhoudelijke workshops. Ook worden leden regelmatig uitgenodigd mee te denken en discussiëren over beleidsthema’s van de vereniging.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen